>Zakelijk

Zakelijk vervoer

Wij zijn gespecialiseerd in zakelijk vervoer en hebben hierin inmiddels jarenlange ervaring. U mag daarom ook wat van ons verwachten!

U mag van AABT verwachten dat u en uw gasten punctueel en professioneel vervoerd worden zodat een ieder aangenaam naar kantoor, luchthaven of hotel gebracht word. Tenslotte beschouwen wij zakelijk taxivervoer als een verlengstuk van uw organisatie.

Directie vervoer is meer dan een taxirit. Wij staan, zolang u wenst, tot uw beschikking zodat u ontspannen en comfortabel kunt reizen en onderweg rustig kunt telefoneren of werken. Zo benut u optimaal uw reistijd en komt u uitgerust en goed voorbereid aan bij uw afspraak. Wij zorgen ervoor dat u met een veilig gevoel de weg op gaat en u kunt er op vertrouwen dat u in een discrete, professionele en prettige omgeving vervoerd wordt. U hecht hier ongetwijfeld veel waarde aan.
 
Ook als u zakenrelaties vanuit het buitenland ontvangt, is dit vervoer uitermate geschikt. Wij staan voor hen klaar op de luchthaven en brengen hen naar de gewenste bestemming. Voor kleine groepen hebben wij de beschikking over luxe minibussen.

AA BUSINESS & TAXISERVICE voor de juiste service 035-5888810 / 6941000

 

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | © 2023 AA Business & Taxiservice