>>De historie van AABT

De historie van AABT

Na diverse werkzaamheden in het bedrijfsleven te hebben uitgeoefend, is het alweer sinds 1996 dat ik als taxichauffeur in Naarden - Bussum ging werken bij het op dat moment meest gerespecteerde taxibedrijf voor luxe zakelijk en particulier personen vervoer in ’t Gooi en omstreken. Na jaren met groot plezier in dit bedrijf gewerkt te hebben en voor vele bedrijven, (overheid) instellingen en particulieren het vervoer verzorgt te hebben, begon het langzaam aan tijd te worden uit te kijken naar een nieuwe meer omvattende uitdaging.

Nadat er in 2001 een economische terugval kwam tezamen met de 9/11 ramp in New York moest het bedrijf de activiteiten in 2004 staken. Dit bracht mij op het idee om zelf te beginnen met AA Business & Taxiservice.

Gestart met 3 tweedehands Mercedes E klasse en een aantal - nu nog steeds bestaande - prominente klanten die hun vertrouwen uitspraken voor de opstart van AABT ging het ons redelijk voor de wind  en groeide het zakelijke adressen bestand gestaag. Hierdoor zijn wij in 2007 uitgebreid met nieuwe collega’s en auto’s. Niet lang daarna bleek helaas dat het zakelijk vervoer minder zou worden door de crisis en hebben wij tegen alle stromingen in medio 2009 besloten om onze positie op de particuliere taximarkt te versterken. Dit wierp zijn vruchten af, maar was nog niet genoeg om de toekomst te waarborgen. Daarom hebben we in 2011 serieuze beleidswijzigingen doorgevoerd waarbij ik mijn oudste zoon Dennis in de directie heb mogen verwelkomen en inmiddels levert ook jongste zoon Timo zijn bijdrage waardoor nieuwe inzichten en capaciteiten zijn gecreëerd om de fundamenten te versterken en de toekomst van een klein familie bedrijf te waarborgen welke ik dan ook met vertrouwen tegemoet zie.

AA Business & Taxiservice huldigt de visie dat je altijd moet zorgen dat je je gasten kunt geven waar ze recht op hebben: kwaliteit door de juiste service. Om deze kwaliteit te kunnen bereiken moet je goed verzorgd vervoer aanbieden wat tot stand is gekomen door een verstandig, sociaal en financieel gezond beleid met een moderne bedrijfsvoering die innoveert en investeert zodat deze kwaliteit ook voor de langere termijn gewaarborgd blijft. Dat noemen wij de juiste service.

AABT kwaliteit is een combinatie van betrouwbaar, flexibel en service gericht zijn. Wij bereiken dit door een persoonlijke en professionele aanpak met korte contact lijnen en ondersteund door een efficiënte backoffice met moderne computer systemen voor communicatie, rit-administratie en financiële afhandeling. Dit alles wordt uitgevoerd door enthousiaste en zeer ervaren medewerkers die een uitstekend onderhouden wagenpark tot hun beschikking hebben.

Hopelijk mag ik u binnenkort eens ontmoeten als u ons het vertrouwen over uw vervoer geeft,

 

Richard Oerlemans

AA BUSINESS & TAXISERVICE voor de juiste service 035-5888810 of 6941000

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | © 2023 AA Business & Taxiservice